Taller pràctic de cultiu de bolets a Ontinyent

TALLER PRÀCTIC DE FUNGICULTURA

El taller tindrà lloc el proper dissabte  13 de febrer d’11h a 14h al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida – ACPV (carrer Ramon Llin, s/n). Podeu fer les inscripcions fins el dimecres 10 de febrer a valldalbaida@acpv.cat o 606253690.
Hi ha dues modalitats de pagament per al taller:
  • Opció 1: inscripció + material per al taller, 10 euros (8 euros per a socis i sòcies d’ACPV)
  • Opció 2: inscripció + material per al taller + llibre Fungicultura, conrea bolets a casa 20 euros (18 per a socis i sòcies d’ACPV).A més, cada participant s’endurà a casa una bossa de substrat per cultivar els seus propis bolets a casa!

 

Si us apunteu, recomane que porteu pots de vidre amb tapa, d’aquells de fer les conserves i, si pot ser, les vostres restes de café o altres subtrats amb els que vulgueu experimentar.

Més informació al blog del Casal Jaume I de la Vall d’Albaida (Ontinyent): http://casalvalldalbaida.blogspot.com.es/2016/02/taller-practic-de-fungicultura-conrea.html

Com trobar el Casal Jaume I d’Ontinyent?

L’adreça física del Casal pot ser una mica confusa ja que es troba dins del pati del complex universitari de la UNED, al barri de Sant Rafel. Encara que oficialment es trobe al carrer l’entrada es troba al carrer Ramón Llin, fixeu-vos en aquestes imatges:

Casal Jaume I Ontinyent

Casal Jaume I Ontinyent

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s